Чесно заробила на "плюсах"? Наталія Мосейчук показала свій розкішний особняк в передмісті Києва (фото, відео)

Наталія Мосейчук разом зі своєю сім'єю живе в приватному будинку, де її діти можуть проводити час на свіжому повітрі. 48-річна ведуча ТСН дозволила поглянути на її хороми і показала свій розкішний особняк, зазначають Патріоти України.

Відома українська телезірка живе в гарному двоповерховому білому дуплексі - приватному будинку на двох господарів. У сім'ї є власний вхід і двір, а їх маєток має з сусідами лише одну спільну стіну. На покупку заміського будинку наполіг чоловік зірки ток-шоу "Право на владу", оскільки Ілля Іванович хотів, щоб у молодшого сина дитинство пройшло на природі.

"Ми сиділи і думали, ростити його на асфальті. А він у нас абсолютно міський хлопчик. Або занурити його в наше дитинство", - зазначив чоловік Наталії Мосейчук.

У дворі висаджений живопліт, кругом гарний рівний газон, на якому можна полежати, побігати в футбол і активно проводити час на свіжому повітрі. На вулиці є тераса, де вся родина збирається за столом в теплу пору року. На першому поверсі простора світла кухня з сучасною технікою, їдальня і зал, а на другому поверсі спальні.Вихованням сина займається чоловік Наталії Мосейчук. Річ у тому, що тато хоче для сина більше розваг і вільного часу, а мама, яка з дитинства була зайнята музичною школою і різними гурткам, хотіла для хлопчика більш насичений графік. В результаті кермо влади були передано главі сім'ї.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...