"Завдав моральної шкоди": Співачка Земфіра подала в суд на відомого російського письменника

Співачка Земфіра, яку нещодавно звинуватили в плагіаті, подала позов на 1,5 млн рублів про захист честі та гідності — це пов'язано із заявою письменника та музиканта Євгена Гришковця, повідомляють Патріоти України із посиланням на «Дождь».

У програмі «Бі Коз» Гришковець назвав Земфіру «наркоманкою, яка витягує наркотичні кошмари і весь цей свій наркотичний егоїзм». Так він прокоментував вихід її альбому «Бордерлайн». «Вона наркоманка і це наркоманські пісні», — заявив Гришковець.

У позові вказується, що, поширені відомості «символізують антисоціальну, антигромадську поведінку — наркоманію, і не відповідають дійсності, оскільки немає достовірних доказів, що співачка Рамзанова З.Т. є «наркоманкою».

Стверджується також, що слова письменника завдали моральної шкоди співачці, вона стала страждати на безсоння, у неї з'явилися нервові зриви. «У зв'язку з цим, вона оцінює розмір компенсації моральної шкоди в 1 500 000 рублів», — сказано в позові.

Земфіра також зажадала від Гришковця визнати, що його відомості не відповідають дійсності і спростувати їх в ефірі каналу «Дождь».

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...