"Женя стала дорослою!": Зірка серіалу "Свати" вразила фанів сексуальним образом (фото)

Шанувальники серіалу «Свати» з нетерпінням чекають виходу заключного, сьомого сезону картини, який запланований на прийдешню осінь. Деякі актори на екрані більше не з’являться — вони вже переросли свої ролі. Софія Стеценко грала найстаршу внучку сватів Женю Ковальову в третьому і четвертому сезоні серіалу. Забавна дівчинка з двома косичками підкорила серця глядачів, адже ця героїня буквально росла на їхніх очах, зазначають Патріоти України.

Насправді Женю Ковальову зіграли три юних актриси — Уляна Іващенко, Софія Стеценко та Анна Кошмал. На момент зйомок Софії Стеценко було всього шість років. Вона вже займалася в театральній студії, грала в кількох спектаклях і всіх професійних дорослих акторів на майданчику вразила своєю дисциплінованістю і феноменальною пам’яттю. Знімальні дні тривали по 7-11 годин і жодного разу «Женечка» не вередувала і не дала зрозуміти, що вона втомилася.

Тепер Софія дуже виросла, їй 16 років. Вона служить в акторському театрі при ГІТІСі. Нещодавно на сторінці в «Інстаграмі», де за серіалом спостерігають найвідданіші шанувальники, опублікували свіже фото Стеценко. Фанати були дуже здивовані — крихітна дівчинка з косичками перетворилася в русяву, жіночну красуню з блакитними очима. На знімку вона позує на мосту в обтягуючому білому топі і чорній міні-спідниці.

«Така вже доросла Софія Стеценко», «Як швидко ростуть діти, перетворюючись на прекрасних принцес! Красуня!», «Та ні, дівчинка ще молоденька! Ах яка б була доросла Женька!!! І була б зовсім інша історія!», — пишуть в коментарях.

Подорослішалу Женю в заключних сезонах серіалу грала Анна Кошмал. Дівчина взагалі не збиралася ставати акторкою — вона вчилася в естрадно-цирковому училищі в Києві на вокальному відділенні, на кастинг потрапила випадково і серед величезного числа претенденток на цю роль вибрали саме її. Проект перевернув життя 16-річної Кошмал. Вона дуже затребувана в професії і є однією з найпопулярніших молодих актрис в Україні.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...