Жінка в 73 була відома у світі богеми та шоубізу: У Києві померла відома фотомодель і світська левиця

У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)

У Києві вночі в суботу, 16 жовтня, померла 73-річна епатажна модель Олена Вовк. Напередодні жінка була госпіталізована в 7-у міську лікарню столиці. Про це друзі моделі написали на її сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Так, Олена Вовк була госпіталізована в неврологічне відділення, де їй зробили комп'ютерну томографію. Лікарі розповіли, що в лівій півкулі Вовк були виявлені вогнища старого інсульту.

"Ми всі запам'ятаємо її як яскраву, енергійну і життєрадісну жінку. Олено, нам дуже вас бракуватиме", – сказано в повідомленні.

Також на сторінці опублікували останнє фото Олени, яке зроблене два дні тому, 14 жовтня. Олену називали київською тусовщицею та світською левицею.

У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)Останнє фото Олени Вовк (фото: instagram.com/elena.volk2019)

Модель знімалася в кіно і рекламних роликах. Також вона брала активну участь у показах і фотосесіях та відвідувала нічні клуби.Окрім того, киянка активно вела аканут в TikTok.

У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)У Києві померла відома фотомодель і світська левиця Олена Вовк (фото)

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...