"Жоден розрахунок не замінить мені почуття": Переможець шоу "Холостячка-2" прокоментував розрив із Огнєвіч

У постшоу "Життя після проєкту" ми дізналися про те, що головна героїня проєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч та переможець шоу Андрій Задворний не разом. Через півтора місяця після проєкту чоловік покинув співачку. Він зізнався, що в нього минули почуття до артистки, передають Патріоти України. В Instagram Андрій опублікував фото, під яким прокоментував своє рішення.

"Найскладніше для мене сказати "Я більше тебе не кохаю". Хтось не наважується це зробити, уникає складної розмови, очікуючи, що все "розрулиться" саме собою. Хтось змінює поведінку, провокує сварки та скандали, створюючи "приводи". Хтось знаходить стосунки на боці, шукаючи собі виправдання та спосіб "комфортного виходу" з одних стосунків до інших. Хтось починає вигадувати "завдання" партнерові, що йому потрібно змінити, щоб усе налагодилося. Знайомі ситуації?

Все це про страх відповідальності та звалювання її на партнера. У кожному з цих випадків відтягування неминучої розмови змушує партнера страждати, шукати причини у собі, накопичувати комплекси. Життя стає однією суцільною тривогою та пошуком причин, яких немає. Я ніколи не був у стосунках, не кохаючи, жодні блага, жоден розрахунок не замінить мені почуття. Тому, якщо я закоханий, - я говорю про це, якщо я розлюбив, я візьму всю свою волю в кулак і чесно скажу і про це теж. Для мене цей крок про відповідальність, про тяжку відповідальність за всі наслідки, які я беру на себе, і я вважаю, що краще бути чесним до кінця", — написав Задворний.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...