"Жодних теплих почуттів не відчуваю": Переможець "Холостячки" негативно висловився про Злату Огнєвіч (відео)

Переможця шоу "Холостячка" Андрія Задворного після розставання зі Златою Огневич продовжують "атакувати" запитаннями про їхні стосунки. Цього разу в Instagram чоловіка запитали, чи сумує він за Златою, передають Патріоти України.

"Ні, не сумую. І жодних теплих почуттів не відчуваю після перегляду пост-шоу і потім деяких епізодів у пості, який був після нього. Сліз у "сторіс", - обурився Задворний.

Він каже, що і за це відео його захейтять, але, на його думку, це сльози були для того, щоб викликати співчуття до себе. "У мене полетіло це все, як куля. Тому що після цих слів і сліз все лайно вилилося на мене", - заявив Андрій.

Він запевнив, що після розставання йому дійсно було боляче. Але зараз на нього спрямували такий негатив, нібито він кинув жінку, відібрав у неї квартиру і машину. "Ми зустрічалися 1,5 місяця. Розійшлися з моєї ініціативи, але по-людськи, тому вгамуйтеся, я вас прошу. Я нічого не зробив такого, щоб ви лили на мене стільки лайна!" - підсумував переможець "Холостячки".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...