Зірка 90-х Руся: Що відомо про трагічну долю сестри Наташі Корольової та чому вона пішла зі сцени (фото)

Мало хто знає, що у відомої співачки Наташі Корольової є рідна сестра Ірина Поривай, яка свого часу теж була неймовірно популярною в Україні та за її межами, передають Патріоти України.

У 90-х роках Наташа та Руся (псевдонім Ірини – Ред.) були справжніми зірками та виступали на гастролях із програмою "Дві сестри". Втім, згодом співачка пішла зі сцени.

Співачка Руся давала по 5-6 концертів на день та збирала стадіони фанатів. Але мало хто знав, що артистка виховувала сина Володимира, якому діагностували ДЦП, тож всі її концерти були лише способом заробити кошти на дороговартісне лікування.

У розквіт кар’єри, на початку 90-х, Ірина разом із чоловіком, композитором Костянтином Осауленком усе залишили та поїхали до Канади на заробітки. Вони вхопилися за шанс вивезти дитину за кордон і показати іноземним лікарям. 11 років сім’я боролася за життя Вови, але його, на жаль не вдалося врятувати. Первісток помер 1999 року.

"Ми були якраз на гастролях в Канаді, і Іра з Костею прийшли до нас на концерт. І в цей момент мені телефонують з Києва і кажуть: "Наташо, Вови більше немає". Мало того, що мені треба вийти після цього на сцену, треба ще сказати матері, що її син помер... Я тоді заспівала пісню про ластівку. Так у Вови на надгробній плиті і написано "Ласточка, ласточка, ты передай привет...", – говорила Наташа Корольова у програмі "Сегодня вечером".

iПісля втрати сина близькі Ірини боялися, що вона може накласти на себе руки. І тоді мама співачки вмовила Русю народити другу дитину. Матвій народився здоровим малюком, але в 4-річного хлопчика діагностували аутизм. Зараз йому 17 років. Щороку юнак проходить курс спеціальних процедур.
iАртистка ризикнула стати мамою ще раз та 2006-го народила доньку Софію. Вона абсолютно здорова дівчинка.

Зараз Русі 52 роки. Її сім’я мешкає у Маямі та багато подорожує. Наташа Корольова інколи приїздить до родички в гості.

Русю досі пам’ятають прихильники. Так, під одним із останніх дописів її зіркової сестри, фани цікавилися, як справи у зірки 90-х та чи не збирається вона повертатися на сцену.

  • Багато років тому кожного дня слухала, коли їхали в шкільному автобусі...
  • Сестричка гарно співає! Чому не виступає?
  • Як я любила Русю в дитинстві, касету до дірок заслухала

Втім, схоже, виконавиця не збирається відновлювати співочу кар'єру.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...