Зірка "Хронік Нарнії" вперше показала чималі шрами на руці і розповіла, як ледь не лишилася кінцівки

Зірка стрічки "Хроніки Нарнії", яка зіграла Люсі, англійська акторка Джорджі Генлі вперше розповіла про страшну хворобу, через яку ледь не лишилася руки, передають Патріоти України.

У своєму Instagram артистка поділилася, що у 18-річному віці у неї стався некротичний фасциїт – інфекція підшкірних м'яких тканин, яка загрожує життю. Тоді Генлі навчалася на шостому курсі університету.

Акторка поділилася, що їй спочатку зробили виснажливу інвазивну, а потім обширну реконструктивну операцію, які призвели до серії пересадок шкіри та, як результат, шрамів. Хірургічне втручання знадобилося, аби запобігти ампутації лівої кисті та руки Джорджі.

"Протягом останніх дев'яти років я відкрито розповідала про свої шрами в особистому житті, але повністю приховувала їх у будь-якому професійному контексті: носіння пов'язок чи покривал, грим на знімальному майданчику та сцені, довгі рукави, коли мене могли сфотографувати, штани, щоб я могла сунути руку до кишені", - каже акторка.

Генлі дуже переймалася, що її шрами на руці завадять їй отримати роботу, оскільки галузь, у якій вона працює "часто зосереджується на дуже вузькому уявленні про те, що вважається естетичною "досконалістю".

"Правда в тому, що не існує такого поняття, як "ідеал", але я все ще жила з соромом почуватися інакшою, що посилювалося очікуваннями, які виникли на початку моєї кар'єри в молодому віці. Але моїх шрамів не варто соромитися. Вони є картою болю, який витримало моє тіло, і, найголовніше, нагадуванням про моє виживання. Вони не впливають на мою здатність як актора, і я пишаюся тим, що я людина, яка має помітні шрами в цій індустрії", - резюмувала артистка.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...