Зірки говорять: Найкращі тата по знаку Зодіаку

Астрологи назвали кращих татів за знаком Зодіаку.

Якщо ти вибираєш собі супутника життя, з яким хочеш створити сім'ю, не завадило б дізнатися, яким він буде батьком, повідомляють Патріоти України. Ось що астрологи кажуть з цього приводу.

Овен

Тато-Овен досить суворий до своєї дитини, однак справедливий. Марно кричати на малюка він не стане, але під гарячу руку потрапляти йому не варто. Він зазвичай дотримується авторитарного стилю виховання. Хоча, хто знає, може лапочка-дочка зможе розтопити його серце?

Телець

Тато-Телець відрізняється безмежним терпінням. Капризи і плач в 2 години ночі, не стануть для нього приводом для паніки і злості. Дуже практичний, чому вчить з самого раннього віку і дітей. Тому все, що може вивести його з себе, це марна трата грошей, або недбале ставлення до речей.

Близнюки

Цей папа, під стать своєму знаку, іноді повністю занурюється в життя та виховання дітей, а іноді повністю абстрагується від цього. Для дітей більше друг, ніж батько і наставник, тому буть готова сама бути для дітей «злим поліцейським».

Рак

Тато-Рак дуже добрий, чуйний і готовий порвати будь-якого за свою дитину. У вихованні частіше потурає примхам, що не дуже добре позначається на характері малюка. Намагається виховати в дітях доброзичливість і готовність допомагати тим, хто цього потребує.

Лев

Тато-Лев владний і амбітний, тому вимагає від дітей кращих результатів у всьому — у навчанні, спорті, хобі, навіть в іграх. Зі свого боку він готовий зробити все, щоб допомогти дитині в цьому. На розвиток свого малюка він не пошкодує ні сил, ні грошей. Діти у Лева зазвичай виростають готовими йти по головах і виривати зубами перемогу. Однак найчастіше вони закомплексовані і залежні від думки оточуючих.

Діва

Тато-Діва педантичний і акуратний, тому весь бардак, який йде в комплекті з дитиною, для нього є справжнім випробуванням. Особливим трепетом їх ставлення до малюка не відрізняється. Він зазвичай намагається побудувати партнерські відносини. Однак з легкістю мирить і заспокоює дітей, вчить знаходити компроміс.

Ваги

Справедливість для такого тата понад усе. Тому і він ростить дітей чесними і справедливими. Розважливий, дітям подобається з ним спілкуватися, особливо слухати його цікаві і повчальні розповіді. Рідко балує дітей і дарує незаплановані подарунки.

Скорпіон

Надто критичний і вимогливий до своїх дітей. Іноді це може піти їм на користь, але в основному тільки формує комплекс неповноцінності. Однак папа-Скорпіон терплячий і мудрий, а також він ніколи не залишить дитину на тебе, він буде брати активну участь у вихованні.

Стрілець

Тато-Стрілець — любитель смішно пожартувати, тому діти з ним точно не сумують. Він дуже добрий і винахідливий, в його арсеналі завжди повно ігор та ідей, як провести час разом з дитиною. Тато-Стрілець зазвичай хороший друг і авторитет для своєї дитини, він вміє переконувати, а не примушувати. Але, не переживай, він точно виявить строгість, коли це необхідно.

Козеріг

Батько-Козеріг — чуйний і уважний до своїх дітей. На нього можна сміливо залишати малюка навіть в ранньому віці — він точно не злякається плачу і зміни підгузників. Він буде намагатися стати кращим вихователем своєї дитини. Але іноді він надто захоплюється книгами та порадами по вихованню і відчуває малюка на міцність, проводячи на ньому педагогічні экмперименти.

Водолій

Тата-Водолії виховують дітей самостійними і дають їм всі можливості для самореалізації. Тому у доросле життя діти вступають вже достатньо підготовленими до цього. Правда, хто поверне втрачене дитинство?

Риби

Батько-Риби не надто приймає участь у вихованні дітей. Авторитетним татом він для дитини він навряд чи стане. Але другом, з яким можна поділитися бажаннями і фантазіями, цілком може бути. Так що будь готова взяти на себе основний догляд за дитиною і виховання.

"Перепробувала все": Важкохвора Катерина Тишкевич розкрила подробиці свого лікування

понеділок, 15 квітень 2024, 14:30

Українська акторка Катерина Тишкевич розкрила нові подробиці свого лікування від тяжкої хвороби, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що пішла на прийом до нового невролога. Лікар зазначив, що в Катерини дійсно складно си...

Монарші негаразди по-данськи: Королева Мері підігріла чутки про велику сварку з королем Фредеріком, - британські ЗМІ

понеділок, 15 квітень 2024, 9:40

Рівно за місяць, 14 травня, король Данії Фредерік і його дружина, королева Мері, відзначать 20-ту річницю весілля. Однак останнім часом подружжя уникає спільних появ на публіці після того, як у листопаді минулого року монарх спровокував чутки про роман...