Зірки "Кварталу 95" спародіювали російського Ваньку, якого поміняли на єнота, та його дружину (відео)

Зірки комедійної студії "Квартал 95" Юрій Великий та Настя Оруджова порадували шанувальників новою пародією на російського загарбника Ваньку та його недалеку дружину Настю. Актори надихнулися історією про єнота, якого окупанти вкрали з херсонського зоопарку, відступаючи на лівий берез Дніпра, передають Патріоти України.

За сюжетом нового комедійного відео, Ваньку поміняли на єнота, тому він пропонує своїй дружині привезти до Росії екзотичних тварин, яких також вкрали. Гуморист зіграв окупанта, якого українські військові обміняли на "собаковидного херсонського єнота", тому загарбник зміг зателефонувати своїй дружині в Росію. Проте вона не надто зраділа дзвінку, адже вже замовила пам'ятник чоловікові на могилу.

Окупант, поки не дізнався про це, пропонував коханій привести додому екзотичну тварину, але вона в світлі своєї необізнаності про них чула вперше.Так, Ванька хотів порадувати обраницю тритонами, а вона вирішила, що чоловік хоче привезти "три тонни" чогось. В іншому випадку окупант запитує, чи потрібне Насті какаду, яке вона трактувала як туалет в будинку.

На пропозицію провести додому осла, росіянка запитала, нащо їй вдома два осла, маючи на увазі свого чоловіка. Тоді Ванька запропонував взяти зебру, бо "з нею дорогу, де захочеш, можна перейти". На це Настя відповіла: "Чуєш, може ти краще звідти дорогу нормальну нам привези, а вже де її переходити, ми самі якось знайдемо".

Новина про кенгуру більше потішила росіянку, але вона попросила обранця захопити тільки сумку від тварини. Від скунса Настя відмовилася, адже "дід у квартирі смердить так само".

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...