"Зірвало купальник": Ольга Сумська хотіла просто покупатися у морі, але щось пішло не так (фото)

Українська актриса Ольга Сумська зараз разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком відпочиває на морі, повідомляють Патріоти України.

Так, зірка показала відео, на якому вона плаває в шторм 3 бали. За словами Сумської, одного разу вона купалася в морі, коли шторм був 5 балів. І тоді у неї зірвався купальник. Благо, цього разу їй пощастило більше і все залишилося на місці.

Також Ольга продемонструвала свою фігуру в чорному злитому купальнику. Цікаво, що навіть на відпочинку актриса наносить макіяж і завжди виглядає на всі сто.


Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...