Злата Огнєвіч раптово розповіла про курортний роман після поїздки до Африки - тривав три роки (фото)

Злата Огнєвіч провела кілька днів в Африці. На спекотний континент виконавиця вирушила на самоті, принаймні, вона нікого не показувала поруч із собою та робила фото на селфі палку. Там вона відсвяткувала свій день народження та отримала масу приємних вражень, зазначають Патріоти України.

Повернувшись додому до холодного Києва, Злата Огнєвіч приступила до роботи. Також вона не забула про своїх підписників та ініціювала відповіді на запитання в Інстаграм. Один із шанувальників поцікавився, чи бували в житті зірки курортні романи, на що екс-"Холостячка" відповіла:

"Так! І такий роман переріс у відносини довжиною понад 3 роки". Також один із фоловерів вирішив з'ясувати, які ж стосунки після реаліті-шоу пов'язують Злату Огнєвіч та Максима Тарапату. Шанувальники підозрювали, що чоловік поїхав разом зі співачкою до Африки, але поки вона постила літні знімки, він показував сніговий Київ.

"Справжня дружба, яка тільки може бути між чоловіком та жінкою. А ви всі знаєте, наскільки Макс крутий", - зауважила Злата Огнєвіч, поділившись фотографією, на якій позує разом із учасником "Холостячка-2".

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...