Знов струнка Катерина Бужинська романтично попозувала у ванній з квітами

42-річна співачка Катерина Бужинська здивувала своїх шанувальників нетиповим для себе вчинком, зазначають Патріоти України.

Так, зірка вирішила влаштувати пікантний фотосет. Виконавиця попозувала у ванній у спідній білизні. Співачка прикрасила локацію, де фотографувалася серед бутонів троянд.

Катерина Бужинська / instagram.com/buzhynska

Для фото, яке Катерина показала в сторіз на своїй сторінці в Instagram, вона обрала яскравий макіяж у рожевих тонах. Романтичності атмосфери додали свічки. Вода у ванній була ніжно-молочного кольору.

До слова, знаменитість продемонструвала свої стрункі ніжки та апетитний бюст.

Ймовірно, ошелешені фани засипали зірку компліментами, адже артистка не часто ділиться подібним контентом.

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...