
Здавалося б, а що може бути спільного між популярним салатом з буряка та молоком? Однак деякі господині, які мають величезний досвід роботи на кухні, знають: при правильному використанні молочний інгредієнт не просто не зіпсує страву, а й зробить її ще смачнішою, передають Патріоти України.
Кулінари-початківці турбуються з приводу того, що після додавання молока салат скисне. Таке може статися, але лише в тому разі, якщо порушити головне правило. У вінегрет не потрібно додавати велику кількість молока. Цілком вистачить однієї чайної ложки цього напою на одну порцію. Перевищувати цей показник не варто.
За рахунок незвичного компонента страва стане набагато соковитішою.
Крім того, салат стане набуде нестандартну солодку смакову «нотку».
У результаті вінегрет, який зазвичай не викликає “фурору” за святковим столом, перетвориться на одну з головних “родзинок” застілля за рахунок свого незвичайного смаку.
Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...
Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...