
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише звичайна скляна банка, передають Патріоти України.
Закрита банка створює мікроклімат, що уповільнює в’янення. А серветка або рушник запобігає появі конденсату, який зазвичай призводить до гниття.
Тепер зелень залишатиметься ароматною та хрумкою навіть через тиждень!
Спробуй цей лайфхак — і забудь про зів’ялу петрушку в пакеті.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...