
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України.
Основним інгредієнтом цього ароматного пирога є яблука. Хтось полюбляє додавати солодкі сорти, інші – з кислинкою. Кожен сорт яблук має різну соковитість. Може трапитись так, що пиріг, який випікся вийшов занадто вологим. Цього можна уникнути, при випіканні шарлотки, якщо перед випіканням присипати форму крохмалем.
Перед тим, як посипати ним форму, її потрібно змастити рослинною олією та вершковим маслом. Потім обтрусити форму крохмалем. Тільки після цього можна викладати яблука та тісто. Ставте форму в духову шафу, яка попередньо розігріта до 180 градусів. Крохмаль вбере зайву вологу. У результаті шарлотка точно не вийде “мокрою”. Ваш десерт вийде пишним та повітряним.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...