
У спекотні дні ніщо не освіжає краще, ніж склянка холодного лимонаду. Замість магазинних напоїв зі штучними добавками, все більше українців обирають домашній лимонад — натуральний, ароматний і дуже простий у приготуванні, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Щоб зробити напій ще кориснішим, цукор можна замінити медом або сиропом агави, а також додати ягоди, апельсин чи огірок — для фруктового різноманіття.
Домашній лимонад — це смачно, просто і без зайвої хімії.
Збережи рецепт і освіжайся натурально все літо!
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...