Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Рибу промийте, вичистіть та відріжте голови і всі зайві частини: хвіст, плавники. Приділіть увагу чорній плівці, бо вона потім буде гірка на смак. За бажанням рибу можна звільнити від кісток, зробивши філе.
Покладіть в емальований посуд, засипте сіллю, спеціями та поставте в холодильник на 12 годин. Коли скумбрія буде засолена, наріжте цибулю та змішайте її з цукром, оцтом та маринуйте її протягом години.
Скумбрію промийте, а до цибулі влийте олію та викладіть на рибу. Тримайте так в холодильнику ще декілька годин. Після цього риба готова. Смачного!
Нарізані банани часто швидко темніють і стають м’якими, але експерти з харчування знайшли простий спосіб зберегти їх свіжими до чотирьох днів, передають Патріоти України з посиланням на. Ключовий інгредієнт — лимонний сік. Лимонна кислота допомагає зни...
Шоколад виготовляють з какао-бобів, які містять два стимулятори - кофеїн та теобромін. Кофеїн сприяє підвищенню бадьорості. Тому експерти радять не вживати шоколад перед сном, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Чим темніший шоколад, тим ви...