Курячий бульйон – не тільки смачна, але й дуже корисна і ситна страва, особливо під час застуди. Для того, щоб курячий бульйон був прозорим та смачним, кулінари радять обов'язково збирати піну під час варіння. Варто зазначити, що для бульйону підходять усі частини курки, але краще використовувати домашню, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного бульйону з курячого м'яса, з морквою, цибулею та селера.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі стегна промийте і викладіть у каструлю з лавровим листом до киплячої води.
2. Підсмажуємо моркву та цибулю, розрізавши навпіл, а з цибулі не знімаємо шкірку. Стебло селери розриваємо на шматки і також додаємо до бульйону.
3. Забираємо пінку і на повільному вогні варимо 1.5-2 години. Додаємо спеції.
4. За бажанням можна процідити бульйон через марлю, або ситечко з паперовими рушниками.
5. Макарони варимо окремо, курочку нарізаємо, а потім заливаємо бульйоном і додаємо зелень.
Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...
Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...