Іноді котлети навіть із найкращого та свіжого м’яса виходять сухуватими та жорсткуватими. Вибрати хороше м’ясо або готовий фарш – це ще половина справи. Щоб приготувати ідеальні котлети, потрібно слідувати правильному рецепту. передають Патріоти України.
За цим рецептом котлетки завжди виходять «правильними» – пишними, соковитими, м’якими та ніжними. А весь секрет в одному інгредієнті – вівсяні пластівці. Раніше до котлет їх додавали завжди, а сучасні господині дарма ігнорують цей інгредієнт у котлетах.
Саме завдяки пластівцям котлети виходять пишнішими і соковитішими, ніж звичайні.
Півсклянки пластівців потрібно замочити в молоці на 15-20 хвилин, щоб вони набрякли.
Потім пластівці змішують з фаршем, злегка обсмажені в олії цибулею, солять та перчать.
Батон у цих котлетах не потрібен. Вимішуємо добре котлетну масу і формуємо м’ясні биточки.
Обсмажуємо по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні, а потім 10-15 хвилин томимо під кришкою до готовності. Смачного!
Гречана каша сама по собі є дуже смачним гарніром, проте завжди можна покращити смак страви. Для цього спробуйте просто додати до рецепту деякі незвичні інгредієнти, передають Патріоти України. За допомогою яких продуктів можна покращити смак гречаної ...
Приготування оладок – досить простий процес, однак не кожній господині вдається спекти їх пухкими та високими, і ось чому, передають Патріоти України. Професійні кулінари, як пише Arguments, розповіли, чому досить часто оладки не підіймаються, прилипаю...