
Іноді котлети навіть із найкращого та свіжого м’яса виходять сухуватими та жорсткуватими. Вибрати хороше м’ясо або готовий фарш – це ще половина справи. Щоб приготувати ідеальні котлети, потрібно слідувати правильному рецепту. передають Патріоти України.
За цим рецептом котлетки завжди виходять «правильними» – пишними, соковитими, м’якими та ніжними. А весь секрет в одному інгредієнті – вівсяні пластівці. Раніше до котлет їх додавали завжди, а сучасні господині дарма ігнорують цей інгредієнт у котлетах.
Саме завдяки пластівцям котлети виходять пишнішими і соковитішими, ніж звичайні.
Півсклянки пластівців потрібно замочити в молоці на 15-20 хвилин, щоб вони набрякли.
Потім пластівці змішують з фаршем, злегка обсмажені в олії цибулею, солять та перчать.
Батон у цих котлетах не потрібен. Вимішуємо добре котлетну масу і формуємо м’ясні биточки.
Обсмажуємо по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні, а потім 10-15 хвилин томимо під кришкою до готовності. Смачного!
Смаження їжі, особливо риби або жирного м'яса, утворює багато хімічних сполук з інтенсивним неприємним ароматом, які затримуються в повітрі годинами або навіть днями, передають Патріоти України. Леткі частинки жиру поширюються по всьому будинку та осі...
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...