Відмивати темно-фіолетовий наліт після варіння буряків нікому не подобається. Досвідчені господині варять буряки у пакетах, передають Патріоти України.
Промиваємо буряки і кожен овоч кладемо в целофановий пакет.Важливо: не обрізайте хвостики, інакше буряк втратить колір під час варіння. У каструлю додаємо ложку цукру на кожні 250 г буряків.
Щільно зав’язуємо пакет, щоб всередині було зовсім мало повітря та коренеплоди не спливали.
Варимо буряки півгодини на середньому вогні, після чого перекладаємо овочі в пакеті в глибоку тарілку з холодною водою.
Тримаємо буряк у холодній воді, щоб він дійшов до готовності і остиг. Коренеплід готовий для приготування страви. При такому способі варіння квартира не наповниться запахом вареного буряка, каструля залишиться чистою і її не доведеться мити.
М’ясо кролика смачне, дієтичне й дуже корисне. Приготуйте на вечерю кролика з овочами за цим рецептом, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Візьміть стегна кролика, залийте їх вином, додайте розмарин, спеції та сіль. Поставте, щоб маринувалося про...
Інгредієнтами для млинців – борошно, молоко, яйця, сіль і цукор, передають Патріоти України. Іноді додається і рослинна олія. Всі інші компоненти – зайві. Однак деякі господині все ж таки експериментують, додаючи в тісто непотрібні продукти. Зазвичай ц...