Томатний соус у банці покривається пліснявою вже за кілька днів після її відкриття, передають Патріоти України.
Начебто і ложки завжди чисті, але результат завжди однаковий. Найчастіше банка не з’їдається навіть наполовину – через плісняву її доводиться викидати.
Ось який трюк вигадали досвідчені господині, щоб зберегти томатний соус, що залишився. Знадобиться тільки силіконова форма для льоду. Розлийте пасту по формочкам і заморозьте.
При необхідності дістаньте один шматочок пасти, розморозьте та використайте за призначенням – додайте в суп чи салат. Цей спосіб допоможе господиням використати всю банку пасти до кінця. Головне, що томатна паста більше не пліснявітиме. І на розморожування кількох кубиків потрібно зовсім небагато часу.
Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...
Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...