Хитрий трюк, щоб томатна паста не цвіла в холодильнику

Томатний соус у банці покривається пліснявою вже за кілька днів після її відкриття, передають Патріоти України.

Начебто і ложки завжди чисті, але результат завжди однаковий. Найчастіше банка не з’їдається навіть наполовину – через плісняву її доводиться викидати.

Подробиці

Ось який трюк вигадали досвідчені господині, щоб зберегти томатний соус, що залишився. Знадобиться тільки силіконова форма для льоду. Розлийте пасту по формочкам і заморозьте.

При необхідності дістаньте один шматочок пасти, розморозьте та використайте за призначенням – додайте в суп чи салат. Цей спосіб допоможе господиням використати всю банку пасти до кінця. Головне, що томатна паста більше не пліснявітиме. І на розморожування кількох кубиків потрібно зовсім небагато часу.

Буде смакота! Як смачно приготувати м’ясо кролика з овочами

четвер, 20 лютий 2025, 18:10

М’ясо кролика смачне, дієтичне й дуже корисне. Приготуйте на вечерю кролика з овочами за цим рецептом, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Візьміть стегна кролика, залийте їх вином, додайте розмарин, спеції та сіль. Поставте, щоб маринувалося про...

Господиням на замітку! Що не можна додавати до млинців, щоб вони не підгоряли і чудово знімалися зі сковороди

четвер, 20 лютий 2025, 17:09

Інгредієнтами для млинців – борошно, молоко, яйця, сіль і цукор, передають Патріоти України. Іноді додається і рослинна олія. Всі інші компоненти – зайві. Однак деякі господині все ж таки експериментують, додаючи в тісто непотрібні продукти. Зазвичай ц...