Кулінарний шедевр за 15 хвилин: Рецепт соковитої запіканки із капустою

Ця запіканка сподобається всім! А готувати її одне задоволення: буквально 5 хвилин на підготовчий процес, а решту — зробить духовка. Ця страва може бути ідеальним гарніром. Але крім цього, можна імпровізувати і додати до основного рецепта все, що вам подобається: гриби, овочі, м’ясо або копчені ковбаски, радять Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • 700 г капусти
  • 150 мл молока
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка крохмалю
  • Сіль і чорний мелений перець (за смаком)

Приготування

Капусту розрізати навпіл, а потім нарізати на більш дрібні шматочки.

Шматочки капусти викласти в каструлю, залити окропом. Варити на слабкому вогні близько 5 хвилин.

Змішати крохмаль з часткою молока. Поставити суміш на вогонь і помішувати, поки вона не стане однорідною. Влити молоко, що залишилось, додати яйце, сіль і чорний мелений перець. Можна додати свіжу зелень або інші улюблені спеції.

Покласти нарізану капусту в форму для запікання.

Залити молочною сумішшю. Накрити фольгою.

Випікати в розігрітій до 180°C духовці. Зняти фольгу і запікати ще хвилин 7-8, поки не з’явиться гарна скоринка. Смачного!

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...