Кулінарний шедевр за 15 хвилин: Рецепт соковитої запіканки із капустою

Ця запіканка сподобається всім! А готувати її одне задоволення: буквально 5 хвилин на підготовчий процес, а решту — зробить духовка. Ця страва може бути ідеальним гарніром. Але крім цього, можна імпровізувати і додати до основного рецепта все, що вам подобається: гриби, овочі, м’ясо або копчені ковбаски, радять Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • 700 г капусти
  • 150 мл молока
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка крохмалю
  • Сіль і чорний мелений перець (за смаком)

Приготування

Капусту розрізати навпіл, а потім нарізати на більш дрібні шматочки.

Шматочки капусти викласти в каструлю, залити окропом. Варити на слабкому вогні близько 5 хвилин.

Змішати крохмаль з часткою молока. Поставити суміш на вогонь і помішувати, поки вона не стане однорідною. Влити молоко, що залишилось, додати яйце, сіль і чорний мелений перець. Можна додати свіжу зелень або інші улюблені спеції.

Покласти нарізану капусту в форму для запікання.

Залити молочною сумішшю. Накрити фольгою.

Випікати в розігрітій до 180°C духовці. Зняти фольгу і запікати ще хвилин 7-8, поки не з’явиться гарна скоринка. Смачного!

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.