Лише спробуйте! Хрусткі солоні огірки - цей рецепт точно стане улюбленим у вашій родині

Літо - час консервації, то ж багато господинь уже приступили до роботи. Саме зараз дозрівають огірки, то ж слід підшукувати рецепти, як їх приготувати, аби це було і смачно, і бюджетно та корисно. За словами кулінарки Валентини Кошової, цей рецепт огірків неодмінно припаде до смаку всім, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
4 кг огірків,
5 морквин,
5 цибулин,
5 червоних перців,
9 скл. води,
1 скл. солі.
Маринад: 4 скл. води, 3 скл. оцту, 4 скл. цукру.
Додатково: чорний перець горошком, часник, кріп, лавровий лист, гірчиця в зернах.
Приготування:

Огірки вибирати дрібненькі, або розрізати на 4 частини. Моркву і цибулю порізати кружечками, перець — соломкою. Залити все 9-ма склянками холодної води й всипати 1 скл. солі. Залишити настоятися 3 год., періодично помішуючи. Тим часом підготувати банки, на дно викласти перець горошком, часник, кріп і лавровий лист. Воду злити, огірки, перець, моркву і цибулю викласти у банки, зверху — по 1 ст. л. гірчиці в зернах. Зварити маринад з води, оцту і цукру. Залити ним огірки у банках. Стерилізувати літрові слоїки 10 хв.

Це зіпсує все! ТОП-5 помилок у приготуванні шашлику

четвер, 19 червень 2025, 23:10

Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...

Це варто знати! Які помилки роблять господині, коли розбивають курячі яйця

четвер, 19 червень 2025, 18:08

Яйце є невід’ємним інгредієнтом багатьох страв. Але далеко не кожна господиня знає, як правильно розбити їх. Враховуйте поради досвідчених кухарів, які допоможуть впоратися з цим процесом, передають Патріоти України. Удар ножем призводить до того, що о...