Лише спробуйте! Ці невеликі хитрощі допоможуть приготувати найсмачніший оселедець під шубою

Оселедець під шубою готують на більшість свят, і ця страва по праву служить справжньою окрасою столу. І хоча цей салат досить простий у приготуванні, є кілька хитрощів, які здатні довести його смак до досконалості. І сьогодні ми розповімо про них, передають Патріоти України.

Вершкове масло

Багато професійних кухарів пропонують додавати в оселедець під шубою вершкове масло. Воно значно покращує смак салату. Для цього масло необхідно спочатку заморозити, а потім натерти на дрібній тертці та помістити його між шарами овочів.

Зелене яблуко

Багато господинь використовують у цьому салаті та яблука. Адже вони роблять смак яскравішим та пікантнішим. Очищене яблуко так само натирають і викладають одним із шарів, краще викласти його після оселедця з цибулею але тут справа смаку.

Різати чи терти

На смак салату впливає спосіб нарізки. І хоча деякі господині воліють подрібнювати овочі ножем, відомі кухарі рекомендують все ж таки натирати їх на великій тертці. Так смак салату буде більш збалансованим. Причому цибулю і оселедець все ж таки необхідно нарізати.

Цибуля

Ріпчаста цибуля – один із «найагресивніших» інгредієнтів у цій страві. Тому його необхідно попередньо ошпарити чи замаринувати. Також непоганою альтернативою цибулі послужить цибуля-шалот.

Смачного!

Смакота! Як приготувати рибні котлети з консервованих сардин

п’ятниця, 25 квітень 2025, 11:10

Не дивуйтесь на такий рецепт, що він з рибних консерв. Ситуації в побуті та житті бувають різні, а швидкі рецепти приходять на допомогу, щоб не лишитись голодними. Рибні консерви смачні і самі по собі, а у вигляді котлет – ще кращі. Читайте далі про сп...

Будуть дуже смачні! Чим рублені котлети кращі, ніж класичні з фаршем

п’ятниця, 25 квітень 2025, 10:09

Коли ми готуємо звичайні котлети, то, перекручуючи всі складові, відчуваємо їх спільний смак. А коли все це ріжеться, то можна відчути кожен шматочок, який ми поклали під час готування, передають Патріоти України. Щоб приготувати січені, рубані, різані...