М’яке всередині, хрустке ззовні: Рецепт печива з яблуками та горіхами нашвидкуруч

А ви куштували м’яке печиво з яблуками та горіхами? Це, до речі, рецепт з Італії. Грандіозне печиво. М’яке всередині, воно розсипчасте й хрустке ззовні. Ніхто не встоїть перед ним. Солодка випічка спокушала, причаровувала і, напевно, завжди буде приваблювати людей від малого до великого. Навіть ті, хто ретельно стежить за своєю фігурою або дотримується дієти, із завмиранням серця милуються цим дивом кулінарії, зазначають Патріоти України.

Приготування:

  • 280 грамів борошна
  • Два чималих яблука
  • 30 грамів чищених волоських горіхів
  • Два яйця
  • 100 грамів цукру
  • Дрібочка солі
  • 8 грамів ванільного цукру
  • 100 грамів вершкового масла
  • 10 грамів розпушувача тіста

Приготування:

  • Починаємо готувати. У глибоку миску вибиваємо яйця, сіль, та потроху насипаючи цукор, збиваємо аж поки маса не зробиться пишною. М’яке вершкове масло додаємо туди ж, не перестаючи збивати.
  • Борошно та розпушувач додаємо потрохи, порційно, перемішувати при цьому не перестаємо. Суміш повинна бути однорідною. У нас мусить вийти густе й досить липке тісто.
  • Яблука чистимо від скоринки, нарізаємо на міленькі кубики, ножем подрібнюємо горіхи. Тепер до тіста додаємо подрібнені горіхи та шматочки яблук.
  • Далі потрібно розігріти духовку до 180 градусів, а деку застелити харчовим пергаментом. Далі викладаємо тісто на деку і формуємо з нього наше печиво. Це дуже зручно робити за допомогою столової ложки. Тільки тіста на порцію слід брати з добрячою гіркою.
  • За двадцять хвилин наше печиво готове. От вам і м’яке печиво з яблуками та горіхами. Цей рецепт з Італії — це щось невимовно прекрасне!

Їжа, яка виснажує: Експерти пояснили, чому варто двічі подумати, перш ніж їсти оброблене м’ясо

неділя, 27 липень 2025, 13:05

Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...

Як вибрати якісну розчинну каву: ТОП-5 ознак, що не підведуть

неділя, 27 липень 2025, 11:12

Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...