М’яке всередині, хрустке ззовні: Рецепт печива з яблуками та горіхами нашвидкуруч

А ви куштували м’яке печиво з яблуками та горіхами? Це, до речі, рецепт з Італії. Грандіозне печиво. М’яке всередині, воно розсипчасте й хрустке ззовні. Ніхто не встоїть перед ним. Солодка випічка спокушала, причаровувала і, напевно, завжди буде приваблювати людей від малого до великого. Навіть ті, хто ретельно стежить за своєю фігурою або дотримується дієти, із завмиранням серця милуються цим дивом кулінарії, зазначають Патріоти України.

Приготування:

  • 280 грамів борошна
  • Два чималих яблука
  • 30 грамів чищених волоських горіхів
  • Два яйця
  • 100 грамів цукру
  • Дрібочка солі
  • 8 грамів ванільного цукру
  • 100 грамів вершкового масла
  • 10 грамів розпушувача тіста

Приготування:

  • Починаємо готувати. У глибоку миску вибиваємо яйця, сіль, та потроху насипаючи цукор, збиваємо аж поки маса не зробиться пишною. М’яке вершкове масло додаємо туди ж, не перестаючи збивати.
  • Борошно та розпушувач додаємо потрохи, порційно, перемішувати при цьому не перестаємо. Суміш повинна бути однорідною. У нас мусить вийти густе й досить липке тісто.
  • Яблука чистимо від скоринки, нарізаємо на міленькі кубики, ножем подрібнюємо горіхи. Тепер до тіста додаємо подрібнені горіхи та шматочки яблук.
  • Далі потрібно розігріти духовку до 180 градусів, а деку застелити харчовим пергаментом. Далі викладаємо тісто на деку і формуємо з нього наше печиво. Це дуже зручно робити за допомогою столової ложки. Тільки тіста на порцію слід брати з добрячою гіркою.
  • За двадцять хвилин наше печиво готове. От вам і м’яке печиво з яблуками та горіхами. Цей рецепт з Італії — це щось невимовно прекрасне!

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...