Найкращий сюрприз на День закоханих: Рецепт ніжного бананового торта із вершками

День святого Валентина-2022 настане зовсім скоро, тому підготовку до свята варто розпочати вже зараз: купити романтичні подарунки і, звичайно ж, скласти меню. Патріоти України готові полегшити завдання з вибором десерту, знайшовши рецепт вишуканого та водночас легкого торта з вершками. Ця страва зможе повною мірою передати ваші щирі почуття коханій людині.

Інгредієнти для тіста: 1 склянка борошна, 200 г вершкового масла, 1 склянка цукру, 3 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 2 банани.

Для крему: вершки – 300 г (бажано 30%).

Приготування:

В окремій ємності змішайте масло, цукор та яйця. Все ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна консистенція. Борошно разом з розпушувачем необхідно просіяти та додати до решти маси. Все ще раз ретельно перемішайте.

У тісто також додаємо банан – його потрібно розім'яти до пюре. Масу, що вийшла, виливаємо в силіконову форму і ставимо в розігріту на 180 градусів духовку. Час приготування – 35 хвилин.

Поки печеться корж, приступайте до приготування крему. Для цього вершки потрібно збивати доти, доки вони не перетворяться на густу піну.

Дістаємо з духовки готовий корж і даємо йому трохи охолонути. Після чого ділимо виріб на дві рівні частини і добре промазуємо торт усередині та зовні. Зверху можна прикрасити десерт шматочками тонко нарізаних бананів та посипати тертим шоколадом. Торт на День святого Валентина готовий, смачного!

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...