Інгредієнти для тіста: 1 склянка борошна, 200 г вершкового масла, 1 склянка цукру, 3 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 2 банани.
Для крему: вершки – 300 г (бажано 30%).
Приготування:
В окремій ємності змішайте масло, цукор та яйця. Все ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна консистенція. Борошно разом з розпушувачем необхідно просіяти та додати до решти маси. Все ще раз ретельно перемішайте.
У тісто також додаємо банан – його потрібно розім'яти до пюре. Масу, що вийшла, виливаємо в силіконову форму і ставимо в розігріту на 180 градусів духовку. Час приготування – 35 хвилин.
Поки печеться корж, приступайте до приготування крему. Для цього вершки потрібно збивати доти, доки вони не перетворяться на густу піну.
Дістаємо з духовки готовий корж і даємо йому трохи охолонути. Після чого ділимо виріб на дві рівні частини і добре промазуємо торт усередині та зовні. Зверху можна прикрасити десерт шматочками тонко нарізаних бананів та посипати тертим шоколадом. Торт на День святого Валентина готовий, смачного!
Не кожна господиня може похвалитися тим, що її випічка здатна зберігатися кілька днів без втрати якості. Часом уже наступного дня пироги та булочки здаються далеко не такими м’якими, як того хотілося б. Однак, деякі хитрощі допоможуть виправити цю проб...
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...