Літо - час смачних та корисних рецептів. Одним з таких є чудові малосольні помідори, які доповнять ваш святковий стіл, передають Патріоти України.
Якщо ви вирішили провести домашні посиденьки біля воню з шашликом та закускою, тоді такий рецепт помідор малосольних точно підійде для вас. Малосольні помідори на швидку руку може приготувати будь-який, адже часу багато рецепт не займає.
Вам потрібно:
Помідори вибирає твердуваті і одного розміру.
Добре їх помити та залишити висохнути.
У велику каструлю (для холодцю) викласти кріп, листя вишні та смородини, далі шар помідор.
Другим шаром листя хрону, кріп, сіль, часник та горошок, помідори.
Листями хрону накриваємо повністю помідори.
У кип'яченій теплій воді розчинити сіль та повністю залити всі помідори.
Дуже смачні малосольні помідори будуть готові до подачі. Найоптимальніший термін - два тижні.
Якщо потрібно терміново приготувати малосольні помідори, то беріть в два рази менше томатів та малосольні помідори будуть готові через добу.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...