
Шкірка сала відрізняється твердістю. Звичайно, цю частину продукту можна помітно пом’якшити, якщо подрібнити її або дуже довго варити. Найпопулярнішим варіантом обробки таких залишків є приготування рулету, передають Патріоти України.
Однак створення такої страви є надто довгим та стомлюючим процесом. З цієї причини багато кулінарів просто відправляють шкірки в відро для сміття. Але хитрі господарки діють по-іншому. Вони збирають залишки сала і відправляють їх у морозильну камеру, а потім використовують цю масу з кулінарною метою.
Жорсткі залишки сала відрізняються цікавою особливістю – наявністю чималої кількості речовин, що замінюють желатин.
Таким чином, свинячі шкіри стануть ідеальним інгредієнтом холодця. Страва вийде досить густою і дуже смачною.
Шкірки для голубців
Якщо кулінар хоче приготувати дуже смачні голубці, то в ємність, де готуватиметься страва, бажано покласти свинячі шкурки.
Інгредієнт, що залишився від сала, має опинитися на дні каструлі.
Як тільки верхній шар складений, в ємність можна відправляти і капустяні конвертики з м’ясною начинкою. Якщо скористатися лайфхаком, то страва вийде неймовірно апетитною.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...