Не пропадуть: Як досвідчені господині використовують шкірки з сала

Шкірка сала відрізняється твердістю. Звичайно, цю частину продукту можна помітно пом’якшити, якщо подрібнити її або дуже довго варити. Найпопулярнішим варіантом обробки таких залишків є приготування рулету, передають Патріоти України.

Однак створення такої страви є надто довгим та стомлюючим процесом. З цієї причини багато кулінарів просто відправляють шкірки в відро для сміття. Але хитрі господарки діють по-іншому. Вони збирають залишки сала і відправляють їх у морозильну камеру, а потім використовують цю масу з кулінарною метою.

Шкірки для холодця

Жорсткі залишки сала відрізняються цікавою особливістю – наявністю чималої кількості речовин, що замінюють желатин.

Таким чином, свинячі шкіри стануть ідеальним інгредієнтом холодця. Страва вийде досить густою і дуже смачною.

Шкірки для голубців

Якщо кулінар хоче приготувати дуже смачні голубці, то в ємність, де готуватиметься страва, бажано покласти свинячі шкурки.

Інгредієнт, що залишився від сала, має опинитися на дні каструлі.

Як тільки верхній шар складений, в ємність можна відправляти і капустяні конвертики з м’ясною начинкою. Якщо скористатися лайфхаком, то страва вийде неймовірно апетитною.

Джерело: ПростоВей

Все просто! Як позбутися запаху смаження в оселі - ці лайфхаки використовують у ресторанах

четвер, 6 листопад 2025, 8:52

Смаження їжі, особливо риби або жирного м'яса, утворює багато хімічних сполук з інтенсивним неприємним ароматом, які затримуються в повітрі годинами або навіть днями, передають Патріоти України. Леткі частинки жиру поширюються по всьому будинку та осі...

Це може здивувати! Харчові звички, які підвищують рівень холестерину

середа, 5 листопад 2025, 16:50

Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...