
Існує багато способів приготування курячих крилець. Багато що залежить від маринаду, варіантів якого теж є немало. Цей — найкрутіший. Крильця довго смажаться на низькій температурі, ніби томляться в духовці. І завдяки цьому м’ясо легко відділяється від кістки, а шкірочка виходить хрумка і дуже смачна, передають Патріоти України.
курячі крильця — 1,5 кг
часник — 10-15 зубчиків
мед — 2 ст.л.
соєвий соус — 150 мл
солодка паприка — 1,5 ст. л.
Курячі крильця розрізаємо по суглобах. Крайню частину викидаємо або пригощаємо домашніх улюбленців, бо м’яса там майже немає, і в духовці вона просто згорить.
До крилець видавлюємо часник, додаємо паприку, мед і соєвий соус. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину.
Крильця викладаємо на деко і запікаємо в духовці протягом 35 хвилин при температурі 160 градусів. Потім перевертаємо і продовжуємо запікати ще 20 хвилин. За 5 хвилин до кінця процесу змащуємо залишками маринаду. При подачі на стіл посипаємо кунжутом і зеленню. Не витративши багато часу, ви зможете смачно нагодувати домашніх!
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...