
Після того, як кулінари Telegram-каналу «Вкусно поедим» запропонували рецепт конвертиків з грибами, вони також розповіли, як приготувати незвичайний, але дуже смачний салат «Орландо», передають Патріоти України.
Інгредієнти та приготування:
Салат викладається шарами по порядку:
1 шар — обсмажені в маслі, дрібнопорізані гриби (бажано печериці) — 500 г (при жарінні трохи посолити);
2 шар — солоні огірки (порізані дрібним кубиком) — 2−3 залежно від розміру огірків (можна навіть взяти 4, якщо невеликі);
3 шар — відварений дрібнопорізаний свинячий язик — 3 шт. середнього розміру;
4 шар — 300 г обсмаженої у вершковому маслі дрібнопорізаної цибулі;
5 шар — 4 яйця, натерти на великій терці.
Кожен шар залити майонезом (зробити сіточку чи спіраль із майонезу). Готувати заздалегідь, щоб настоявся та просочився.
Деякі нюанси: гриби та цибулю краще смажити на вершковому маслі. Огірки брати лише солоні. Язик варити в підсоленій воді до готовності, потім одразу опустити в холодну воду і зняти шкірку. Салат смачніший наступного дня. Краще тримати його у прохолодному місці.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...