
Шоколадний кекс наповнить ваш дім затишком, солодким ароматом. Саме цей рецепт пропонує неймовірно шоколадний, насичений смак у випічці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Духовку розігріти до 180 градусів. Приготувати прямокутну форму для випікання, застелити пергаментом.
Шоколад розламати на невеликі шматочки та розтопити на водяній бані. В окремому посуді збити яйця до повітряної піни. М’яке вершкове масло збийте міксером, додайте цукор і перемішайте.
Додайте яйця та ванільний екстракт, перемішайте. Додати розтоплений шоколад і добре перемішати. Змішайти борошно, сіль та розпушувач. Поетапно додайте борошно та воду, щоразу перемішуючи лопаткою.
Перелийте тісто у форму і випікайте до готовності приблизно 40-50 хвилин.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...