Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України.
Для їх приготування знадобиться:
Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім потрібно почистити та помити цибулю. Далі необхідно замочити у молоці хліб, а потім віджати його. Гриби, хліб та цибулю потрібно разом пропустити через м’ясорубку.
Вийде потрібний фарш для котлет. До нього додаємо яйця та сметану. Перемішуємо, потім додаємо сіль та перець і знову перемішуємо. Далі потрібно залишити фарш, що вийшов, на півгодини в холодильнику.
Після того, як 30 хвилин пройшли, з фаршу потрібно сформувати котлети. Обваляйте їх у борошні та обсмажте на сковороді в розігрітій олії. Подавати грибні котлети до столу можна із овочевим гарніром або рисом.
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...
Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...