Що додають досвідчені господині у борщ - секрети від українок

Українські жінки не вміють тримати секрети, бо щедро хочуть ними ділитися з усіма. Смачний борщ зварити не так важко, якщо знати справжні українські хитрощі кулінарії, передають Патріоти України.

Подробиці

Ви помічали, що з одного набору продуктів у кожної господині різний на смак борщ? Це все не просто так, а тому, що всі мають свої кулінарні вподобання.

Борщ буде удвічі смачнішим, якщо у нього додати цукор або цукровий буряк, крім бордового, столового.

Особливої пікантності досягнете, якщо за 5 хвилин до готовності кинете подрібнений часник. Хвилинка кипіння і можна вимикати, щоб аромат не виварився.

Щоб буряк залишив свій смак, його варіть від початку цілим. І лише після капусти ріжте чи тріть. Так і колір, і смак збережете.

Це може здивувати! Чому вода при кипінні у мікрохвильовці не утворює бульбашок

вівторок, 2 грудень 2025, 7:45

Коли вода нагрівається на плиті, першим знаком наближення кипіння стають дрібні бульбашки. У мікрохвильовці ж вода може досягати температури кипіння без будь-яких видимих ознак, передають Патріоти України. Це явище не суперечить фізиці: воно пов’язане ...

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...