Що додають досвідчені господині у борщ - секрети від українок

Українські жінки не вміють тримати секрети, бо щедро хочуть ними ділитися з усіма. Смачний борщ зварити не так важко, якщо знати справжні українські хитрощі кулінарії, передають Патріоти України.

Подробиці

Ви помічали, що з одного набору продуктів у кожної господині різний на смак борщ? Це все не просто так, а тому, що всі мають свої кулінарні вподобання.

Борщ буде удвічі смачнішим, якщо у нього додати цукор або цукровий буряк, крім бордового, столового.

Особливої пікантності досягнете, якщо за 5 хвилин до готовності кинете подрібнений часник. Хвилинка кипіння і можна вимикати, щоб аромат не виварився.

Щоб буряк залишив свій смак, його варіть від початку цілим. І лише після капусти ріжте чи тріть. Так і колір, і смак збережете.

А ви це знали? Чому після варіння макаронів не можна зливати всю воду

п’ятниця, 28 березень 2025, 11:15

Відразу після завершення варіння макаронних виробів їх потрібно відкинути на друшляк, передають Патріоти України. Як відомо, це необхідно для видалення води, в якій варився продукт. При цьому багато кулінарів роблять серйозну помилку: вони зливають абс...

Будуть злипатись і розвалюватись! Головні помилки у приготування макарон

п’ятниця, 28 березень 2025, 10:56

Макарони – одна з найпростіших у приготуванні страв, але навіть у такій, здавалося б, легкій справі можна припуститися помилок. Якщо неправильно дотримуватися технології варіння, вони можуть стати клейкими, втратити форму або навіть перетворитися на ка...