Смакота! Як приготувати яловичину, щоб "танула в роті"

Далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжну та м’яку яловичину, передають Патріоти України.

При виборі м’яса варто пам’ятати, що чим молодша була тварина, тим менше готується страва, і навпаки.

Подробиці

Крім того, якщо є страх готувати телятину, то варто пам’ятати, що на допомогу завжди можна взяти різноманітні соуси та маринади. Вони дозволяють страву зробити ще ніжнішою.

Досвідчені кухарі завжди маринують м’ясо на ніч для того, щоб наступного дня приготувати страви з нього. Можна вибирати будь-які інгредієнти.

Перед приготуванням м’ясо слід промити, а потім просушити паперовим рушником. Після цього яловичину слід розрізати на шматочки, посолити та поперчити.

На гарячу сковороду, куди заздалегідь налили вершкове масло, потрібно покласти шматочки м’яса і смажити на повільному вогні близько десяти хвилин.

Для смаження на сковороді окремих шматків м’яса варто використовувати молоток для відбивання. Але потрібно дотримуватися розумної міри. Головне в цій справі не перестаратися, інакше м’ясо буде схоже на гуму.

Після цього до м’яса можна додати часник, сметану та кетчуп. Все разом це слід тушкувати ще десять хвилин. Важливо при цьому накрити страву кришкою.

Потім можна додати зелень, змішати її з основним інгредієнтом та вимкнути вогонь.

Доступний всім! Названо напій, який рятує серце

понеділок, 8 грудень 2025, 11:44

Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.