
Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України.
На 500 г кисломолочного сиру візьміть 500 мл сметани та 5 яєць. Цукор додавайте за бажанням, а ванільний цукор для аромату рекомендуємо відразу додати, навіть якщо не полюбляєте солодке. Збийте всі інгредієнти до пишної однорідної маси.
100 г кураги залийте окропом, через 10 хвилин воду злийте і обітріть паперовим рушником. Наріжте курагу кубиками та додайте до сирної основи.
Зверніть увагу, що в цьому рецепті не треба додавати ні борошно, ні манку у тісто. Проте якщо ви хочете більш щільну основу, то можете всипати пару ложок манки.
Форму для запікання треба змастити маслом і вилити сирну масу. Запікати при температурі 170 градусів протягом 45 хвилин. Із форми діставати після охолодження.
Ківі - це фрукт, який отримав всесвітнє визнання завдяки своїм дивовижним перевагам для здоров'я. Він низькокалорійний, що робить його ідеальним вибором для тих, хто стежить за своєю вагою, а також для діабетиків. Однак це лише початок його переваг. Кі...
Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...