Оладки - класична страва на сніданок, яку багато хто любить з дитинства. Щоб оладки вийшли пишними та рум'яними, їх потрібно готувати на кефірі, а ще краще на сироватці, радять Патріоти України.
Важливо також дотримуватись температурного режиму інгредієнтів. Адже з холодного кефіру та яєць тісто для оладок не вийде потрібної консистенції.
Інгредієнти:
Перед тим, як додавати в тісто для оладок кефір, його необхідно підігріти, але не довести до кипіння. Це дуже важливий нюанс.
Яйця теж бажано дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Збийте 2 яйця з цукром, додайте щіпку ваніліну.
Потім влийте в яєчно-цукрову суміш гарячий кефір і все ретельно перемішайте.
Потім дрібними частинами можна починати вводити в тісто попередньо просіяне борошно, змішавши його з розпушувачем. Ідеальне співвідношення борошна та кефіру 1:1. Саме за такої пропорції оладки вийдуть пишними і не розтікатимуться по сковороді.
Тісто для оладок потрібно добре вимішати і дати постояти хвилин 10-15, перш ніж починати смажити страву.
Розігріваємо сковороду і смажимо оладки на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Подавайте оладки на сніданок або десерт зі сметаною, згущеним молоком, шоколадом, варенням.
Серед безлічі різноманітних за складом та смаком рецептів квашеної капусти, пропонуємо зупинитись на доволі простому, хрумкому та корисному, передають Патріоти України. Цей “Бабусин” рецепт дуже популярний, тому що дозволяє приготувати найкращу квашену...
Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України. Для приготування...