Оладки - класична страва на сніданок, яку багато хто любить з дитинства. Щоб оладки вийшли пишними та рум'яними, їх потрібно готувати на кефірі, а ще краще на сироватці, радять Патріоти України.
Важливо також дотримуватись температурного режиму інгредієнтів. Адже з холодного кефіру та яєць тісто для оладок не вийде потрібної консистенції.
Інгредієнти:
Перед тим, як додавати в тісто для оладок кефір, його необхідно підігріти, але не довести до кипіння. Це дуже важливий нюанс.
Яйця теж бажано дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Збийте 2 яйця з цукром, додайте щіпку ваніліну.
Потім влийте в яєчно-цукрову суміш гарячий кефір і все ретельно перемішайте.
Потім дрібними частинами можна починати вводити в тісто попередньо просіяне борошно, змішавши його з розпушувачем. Ідеальне співвідношення борошна та кефіру 1:1. Саме за такої пропорції оладки вийдуть пишними і не розтікатимуться по сковороді.
Тісто для оладок потрібно добре вимішати і дати постояти хвилин 10-15, перш ніж починати смажити страву.
Розігріваємо сковороду і смажимо оладки на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Подавайте оладки на сніданок або десерт зі сметаною, згущеним молоком, шоколадом, варенням.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...