Оладки - класична страва на сніданок, яку багато хто любить з дитинства. Щоб оладки вийшли пишними та рум'яними, їх потрібно готувати на кефірі, а ще краще на сироватці, радять Патріоти України.
Важливо також дотримуватись температурного режиму інгредієнтів. Адже з холодного кефіру та яєць тісто для оладок не вийде потрібної консистенції.
Інгредієнти:
Перед тим, як додавати в тісто для оладок кефір, його необхідно підігріти, але не довести до кипіння. Це дуже важливий нюанс.
Яйця теж бажано дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Збийте 2 яйця з цукром, додайте щіпку ваніліну.
Потім влийте в яєчно-цукрову суміш гарячий кефір і все ретельно перемішайте.
Потім дрібними частинами можна починати вводити в тісто попередньо просіяне борошно, змішавши його з розпушувачем. Ідеальне співвідношення борошна та кефіру 1:1. Саме за такої пропорції оладки вийдуть пишними і не розтікатимуться по сковороді.
Тісто для оладок потрібно добре вимішати і дати постояти хвилин 10-15, перш ніж починати смажити страву.
Розігріваємо сковороду і смажимо оладки на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Подавайте оладки на сніданок або десерт зі сметаною, згущеним молоком, шоколадом, варенням.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...