Весь секрет у пікантному соусі! Соковита курка по-азійськи на сковорідці

Курка по-азійськи – дуже вишукана і пікантна страва. При цьому, готується з досить простих продуктів. Для того, щоб м'ясо було соковитим і пікантним, потрібно додати соус на основі оливкової олії та меду, передають Патріоти України

Ідея приготування соковитої курки по-азійськи опублікована на сторінці фудблогерки Альони Карпюк (alionakarpiuk) в Instagram. Вам знадобиться також кукурудзяний крохмаль.Інгредієнти:

  • куряче філе – 700 г
  • сіль – 1 чайна ложка
  • крохмаль кукурудзяний – 35 г

Спосіб приготування:

1. Філе ріжемо і вимішуємо з сіллю та крохмалем.

2. Викласти на деко, застелене пергаментом. Важливо, щоб шматочки вільно лежали на деку і не злипалися.

3. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин.

4. Через 10 хвилин перевернути і ще залишити на хвилин 10.

Інгредієнти для соусу:

  • часник – 2 зубчики
  • мед – 2 ст.л.
  • перець чилі – 0,5 ч.л.
  • рисовий оцет – 1 чайна ложка
  • оливкова олія – 1 чайна ложка
  • копчена паприка
  • імбир сушений – 1 ч.л.
  • соєвий соус – 1 ст.л.

Спосіб приготування соусу:

1. Змішати всі інгредієнти для соусу.

2. Поєднати з готовою куркою.

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...