Весь секрет у пікантному соусі! Соковита курка по-азійськи на сковорідці

Курка по-азійськи – дуже вишукана і пікантна страва. При цьому, готується з досить простих продуктів. Для того, щоб м'ясо було соковитим і пікантним, потрібно додати соус на основі оливкової олії та меду, передають Патріоти України

Ідея приготування соковитої курки по-азійськи опублікована на сторінці фудблогерки Альони Карпюк (alionakarpiuk) в Instagram. Вам знадобиться також кукурудзяний крохмаль.Інгредієнти:

  • куряче філе – 700 г
  • сіль – 1 чайна ложка
  • крохмаль кукурудзяний – 35 г

Спосіб приготування:

1. Філе ріжемо і вимішуємо з сіллю та крохмалем.

2. Викласти на деко, застелене пергаментом. Важливо, щоб шматочки вільно лежали на деку і не злипалися.

3. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин.

4. Через 10 хвилин перевернути і ще залишити на хвилин 10.

Інгредієнти для соусу:

  • часник – 2 зубчики
  • мед – 2 ст.л.
  • перець чилі – 0,5 ч.л.
  • рисовий оцет – 1 чайна ложка
  • оливкова олія – 1 чайна ложка
  • копчена паприка
  • імбир сушений – 1 ч.л.
  • соєвий соус – 1 ст.л.

Спосіб приготування соусу:

1. Змішати всі інгредієнти для соусу.

2. Поєднати з готовою куркою.

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...