Курка по-азійськи – дуже вишукана і пікантна страва. При цьому, готується з досить простих продуктів. Для того, щоб м'ясо було соковитим і пікантним, потрібно додати соус на основі оливкової олії та меду, передають Патріоти України
Ідея приготування соковитої курки по-азійськи опублікована на сторінці фудблогерки Альони Карпюк (alionakarpiuk) в Instagram. Вам знадобиться також кукурудзяний крохмаль.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе ріжемо і вимішуємо з сіллю та крохмалем.
2. Викласти на деко, застелене пергаментом. Важливо, щоб шматочки вільно лежали на деку і не злипалися.
3. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин.
4. Через 10 хвилин перевернути і ще залишити на хвилин 10.
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування соусу:
1. Змішати всі інгредієнти для соусу.
2. Поєднати з готовою куркою.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...