Ніжний смак і низька калорійність кабачків зробили цей овоч одним з найулюбленіших як у кулінарії, так і в консервуванні. А якщо додати сюди кілька продуктів, вийде чудова консервація на зиму, передають Патріоти України.
«Ви будете у захваті, наскільки це смачно та просто», — каже кулінарка Ніна Зубко.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки ріжемо кубиками. Перчики та часник мелемо у м'ясорубці, додаємо сіль, цукор, олію, оцет та томатну пасту і перемішуємо з кабачками. Залишаємо на 3 години. Потім доводимо до кипіння та варимо 45 хвилин на невеликому вогні, розкладаємо в банки та закриваємо.
Щоб запобігти виділенню соку під впливом температури у пирогах з ягодами, використовуйте хитрощі, які відомі тільки кулінарам зі стажем, передають Патріоти України. Ці хитрощі допоможуть вам приготувати по-справжньому смачний пиріг, який буде окрасою в...
Одна справа підігріти молоко в мікрохвильовій печі, а інша довести його до кипіння на плиті, вважається, що це ціле мистецтво, передають Патріоти України. Насправді кип’ятити молоко не так і складно, якщо не відходити від плити, інакше воно «втече» і п...