Ніжний смак і низька калорійність кабачків зробили цей овоч одним з найулюбленіших як у кулінарії, так і в консервуванні. А якщо додати сюди кілька продуктів, вийде чудова консервація на зиму, передають Патріоти України.
«Ви будете у захваті, наскільки це смачно та просто», — каже кулінарка Ніна Зубко.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки ріжемо кубиками. Перчики та часник мелемо у м'ясорубці, додаємо сіль, цукор, олію, оцет та томатну пасту і перемішуємо з кабачками. Залишаємо на 3 години. Потім доводимо до кипіння та варимо 45 хвилин на невеликому вогні, розкладаємо в банки та закриваємо.
Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...
Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти Украї...