26-річна біженка з Північної Кореї розповіла, як живе їхній диктатор, в той час як країна помирає від голоду

Дівчину звуть Хі-Йон Лім і її батько обіймав посаду старшого офіцера армії КНДР

Втікши з країни, вона розповіла виданню Mirror, який жах коїться у неї на батьківщині, а головним його джерелом є диктатор-збоченець, передають Патріоти України з посиланням на Знай.ua.

Кім Чен Ин змушує школярів дивитися на страту. Хі-Йон «пощастило» бути присутньою на страті 11 музикантів, яких звинуватили в перегляді порнографічних фільмів. До місця проведення влада зігнала 10 тисяч осіб, серед яких левову частку становили старшокласники.

Він витрачає десятки тисяч доларів на обід, поки його країна гине від голоду. Найбільше Шалений Кім любить суп з ластівкових гнізд, які для нього привозять з Піднебесної. На другому місці у диктатора ікра.

У нього сотні розкішних особняків по всій країні. Величезна влада породжує страх, пропорційний цій самій владі, тому Кім страшенно боїться, що хтось знатиме про його реальне місцезнаходження. Тому він часто переїжджає з одного маєтку в інший.

Він змушує дівчаток-підлітків догоджати йому. Для північнокорейського диктатора відбирають найвродливіших юних дівчаток, в обов’язки яких входить подати Кіму їжу, робити масаж і задовольняти сексуальні потреби.

Він змушує народ думати, що вони непереможні, а весь інший світ тільки й думає, як знищити їх. За найменший прояв нелояльності людину просто вбивають. Божевільний диктатор найбільше боїться, що люди навчаться мислити критично.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...