80 тисяч курей заморили голодом на Херсонщині (фотофакт)

Птахофабрика колись процвітала.

Птахи. Фото: "Фейсбук"

Пташиний концтабір. На Херсонщині в одній з птахофабрик заморили голодом більше 80 тисяч курей. Три тижні птахи жили без води і їжі. Так пише Яніна Лєбєдєва, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", цитуючи далі:

"За долги предприятию выключили свет, а его работники уже полгода без зарплаты. Шок просто. То есть лучше чтоб птицы здохли, чем людям их отдать... В чем логика?

Люди приходят на работу, чтобы собрать трупы. Их выкидывают в яму. Вонь ужасная, а что будет когда потеплеет?!

***

Они знали, что отключат свет, но не было у них денег заплатить - так хозяйка сказала. Когда куры уже были полудохлыми, то работникам, которым зарплату не платили полгода, разрешили часть их забрать в счет долга. Они забирали, но куда их продать в таком состоянии, а на мясо тоже - ну что сделаешь с истощенной курицей. То есть собственникам было на столько пофиг, что куры дохли. А люди боялись трубить о ситуации. Вот и добоялись, пока ничего не осталось.

***

На наших глазах машинами грузили метал с территории. Когда-то эта фабрика процветала и жители села вместе с ней. Обидно смотреть на то, что там творится сейчас. Где теперь селянам работать - неизвестно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...