88 кілограм на двох скинула пара заради нових весільних фото

​У Шотландії 36-річний Вільям Робертсон і його дружина 34-річна Дженіс Робертсон неабияк схудли, після чого вирішили одружитися вдруге заради хороших весільних знімків.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail Online. Зокрема, сімейна пара з міста Данфермлін зрозуміла, що ненавидить свої весільні знімки 10-річної давності і захотіла, щоб на нових фотографіях були зображені їх перетворені тіла. Далі мовою першоджерела.

Как объясняют Робертсоны, в молодости их диета была основана на слишком большом количестве фаст-фуда, а физические упражнения отсутствовали в их жизни как вид.

"Мы знали, что у нас избыточный вес, но мы были так влюблены, что нас это не волновало", – заявила Дженис.

При этом супруги отмечают, что их путь к новой физической форме был вызван страхом за здоровье. После того, как Уильяму поставили шокирующий диагноз – диабет, пара решила предпринять радикальные изменения в образе жизни. В день второй свадьбы Робертсоны были окружены близкими родственниками и друзьями, включая их троих детей. По словам невесты, это был самый удивительный день в ее жизни.

"Когда мы впервые вышли замуж, это было не очень приятно. У меня был большой размер одежды и ни одного из платьев мне не подходило. Было грустно видеть, как я смотрелась в них. Но когда я во второй раз сходила в свадебную лавку, это было потрясающе. Я смогла примерить практически каждое платье в магазине. Когда я увидела себя, я расплакалась", – резюмировала Дженис.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...