Познайомилися на обіді у друзів: Українська письменниця вийшла заміж за нащадка Віктора Ґюґо

Для Ірени Карпи це вже третій шлюб.
Ірена Карпа. Фото: соцмережі.

Українська письменниця та співачка Ірена Карпа вийшла заміж. Представила вона свого обранця у програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Ним став Людовик-Кирило Требюше, громадянин Франції. Займається цифровим забезпеченням культурних та медійних структур. Називає себе нащадком французького письменника Віктора Ґюґо - у них був спільний прадід.

Три роки тому Карпу призначили першим секретарем з питань культури посольства України у Франції. Познайомилися на обіді у спільних друзів. Весілля гуляли в районі Парижу Маре.

"Весільну сукню придбала в ательє Івана Фролова, - розповіла письменниця. - Білого кольору не було, тому обрали рожеву. Вирішили: нєвєста потропана, фата не біла - все нормально. Влаштували вечірку для друзів. Там навіть був маленький басейн для дітей. Пили бургундські вина та шампанське, а кухня була українська".

Подробиці стосунків Карпа описала в романі "Добрі новини з Аральського моря", який побачить світ навесні наступного року.

Ірені Карпі 37 років. Для неї це третій шлюб. 2008-го вона вийшла заміж за письменника і сценариста Антона Фрідлянда. Шлюб протримався трохи більше року. Майже одразу відгуляла весілля з американським фінансистом Норманом Полом Хенсеном. У пари є дві доньки - Корена-Джіа і Кайя. Коли саме вони розірвали стосунки, Карпа не повідомляла. Людовик-Кирило раніше не був офіційно одружений, однак має двох дітей.

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...