"Не обіймала я його": Європейська ''наречена'' Путіна публічно відшила главу РФ (відео)

Карін Кнайсль, напевно, вже багато разів пошкодувала, що запросила Х...йла на весілля.

Карін Кнайсль із Путіним. Фото: Твіттер.

Глава МЗС Австрії Карін Кнайсль заявила, що не обіймала лідера Росії Володимира Путіна на своєму весіллі. Таку заяву дипломат зробила в інтерв'ю журналісту Deutsche Welle, коментуючи танець з Путіним, передають Патріоти України.

"Я не обіймала його. Ми танцювали. Так. А до цього я в своєму житті танцювала з іще декількома чоловіками", - виправдалася Кнайсль.

Журналіст висловив здивування, чому Кнайсль дозволила собі такий вчинок, знаючи, що "Путін є партнером сирійського диктатора Башара Асада й у них руки в крові".

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...