90-річна бабуся вже 30 років розфарбовує своє село (фото)

Пенсія - це ще не час сумувати за втраченими роками і чекати смерті. Пенсія - прекрасна можливість робити те, що ви давно хотіли, але не було часу.

Це доводить 90-річна бабуся з Чехії, яка щовесни і щоліта розмальовує своє селище неймовірними візерунками, передають Патріоти України з посиланням на "Главное".

Агнежка Каспаркова все життя працювала на землі. Любов до таких традиційних для регіону візерунків перейняла від інших місцевих жінок.

Бабуся вийшла на пенсію 30 років тому, і з тих пір розмальовує будівлі свого селища. Використовує лише маленький пензлик і синю фарбу.

"Я роблю те, що мені подобається, - розповіла Агнежка. - Намагаюся допомогти трохи прикрасити світ".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...