"А чем вы, бл*ть, у себя дома обычно занимаетесь? Да, молчать!": Український блогер розповів, як "заспокоїв" росіян на відпочинку

Спочатку Сергій Іванов просив "скрепних" туристів бути "трохи менше свинями, ніж зазвичай".

Російські туристи здатні "дістати" кого завгодно. Фото: соцмережі.

"Росіяни повернулися о 3:30, і ніч перетворилась на Тартар. Хтось бігав сходами, сходи обурено скрипіли, хтось надривно відхаркував легені, хтось олігофренично реготав, хтось волав "Николь, ты где, Николь!". Весь цей диявольський бестіарій безжально знищував мій сон, на який я дуже розраховував, оскільки попередня ніч була дуже короткою", - написав Сергій Іванов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я намагався не звертати увагу, використовував медитаційну техніку, дихальні вправи, читав по черзі то Еразма Роттердамського, снодійного як "Донорміл", то Прохаська, транквілізуючого як "Гідазепам" – все марно.

Відкрив двері і крикнув:

- Панове росіяни, а можна трохи тихіше?!

Вони змовкли, потім жіночий голос пошепки запитав:

- Что он говорит?

- Я говорю, не могли бы вы здесь быть свиньями немного меньше, чем обычно, – прокричав я російською, щоб ці лінгвоінваліди не витрачали час не переклад.
- Нам что – молчать? – драматично спитав хтось.
- А чем вы, бл*ть, у себя дома обычно занимаетесь? Да, молчать!

Вони замовкли. Я ліг у ліжко. Засинаючи, встиг згадати, що обіцяв проголосувати лише за того політика, який закриє кордон для цієї пошесті".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...