"А до наших волонтерів та бійців у вас теж претензії?", - У мережі вибухнула суперечка через скаргу на російськомовну касиршу київського "Сільпо"

Киянка обурилася, що касир відмовилася обслуговувати її українською мовою, українці розкритикували скаргу

Фото: "Фейсбук"

Киянка поскаржилася на касира магазину "Сільпо" у столиці, яка, за її словами, відмовилася обслуговувати покупця українською мовою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на групу "Патріоти України - єднаймося".


"Друзі, прошу репост! Давайте зробимо цю пані відомою!
Касир магазину "Сільпо" НАТАЛІЯ ВЕЛИЧКО, що знаходиться у м.Києві за адресою проспект Правди 58, сьогодні відмовилась обслуговувати мене українською мовою, зі словами : "я не обязана, я ее не знаю и она мне не нравится"
І скільки ж у нас от таких от латентних сепаратистів, просто жах ...", - пише Наталія.

"А к солдатам на передке, которые говорят на русском языке, у вас тоже есть претензии, может кто-то тоже желает дать им по лицу?!", "блін , як ви всі дістали , скільки можна торгувати мовою ? це всі ваші проблеми ? то може вишлете гроші волонтерам для АТО ? чи захотілось тупо бучу підняти ?головний волонтер групи " спільна справа " з Донецька і розмовляє російською , для наших захисників зробив більше , чим наша влада , до нього теж претензії пред "явите?" - коментують допис користувачі мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...