"А где Сталин похоронен? - Зачем тебе? - Хочу жвачку ему на нос прилепить": відомий російський журналіст про діалог з дитиною

Хлопчик 9 років виявився набагато розумнішим, ніж тисячі дорослих росіян, які вирішили вшанувати пам'ять диктатора.

Жертви російської пропаганди. Фото: politota.dirty.ru.

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко розповів про свій візит на Бутовський полігон (Московська область): місце, де в 1930 -1950-і роки були здійснені масові розстріли. Розповідь про свою поїздку журналіст розмістив на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Съездили на Бутовский полигон. Вообще, конечно, когда своими глазами видишь эти огромные рвы по несколько десятков метров длинной, в которые и закапывали людей, это действует. Сильно. Люди есть. Приходят. Немного - но есть. Рассказали ребенку, кто, что и зачем.

- А где Сталин похоронен? - спрашивает.
- Зачем тебе?
- Хочу жвачку ему на нос прилепить.

Иноформагенства сообщают, что тысячи людей пришли почтить память Сталина. Могила была завалена цветами. Девятилетний ребенок сразу все понял. А эти...Необучаемые", - написав Бабченко.

Пост Бабченко набрав понад 2,5 тисячі лайків менш ніж за дві години з моменту публікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...