А як же взяти Київ за три дні? - Погрози Кремля стали образливо дріб'язковими, - П'ятигорець

Дуже показово, що остання "страшна погроза" російської влади дуже нагадувала антитурецькі санкції, які більше насмішили, ніж когось злякали.

Путін намагається налякати українців. Фото: соцмережі.

Ситуація в РФ стає все гірше. Про це в соціальній мережі «Фейсбук» написав помічник народного депутата України Денис П'ятигорець, передають Патріоти України.

«Россия грозит Украине визовым режимом, если Украине не одумается и не сменит курс. Это ж как у РФ все хреново, что единственное чем они нам могут угрожать – это «визовым режимом»? А как же «дойти до Киева за 3 дня»? А как же «мы все замерзнем зимой»? А как же «мы умрем с голоду»? А как же «у нас остановятся все заводы»? Какие ж вы стали жалкие…» - пише він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...