"А Львівська залізниця катуватиме пасажирів взимку?", - блогер

Місцеві жителі повідомляють, що опалення у вагонах вузькоколійки немає.

Чи буде взимку опалення у вагонах Львівської залізниці?. Фото: "Фейсбук"

Зима. Вузькоклійна дорога Виноградів-Іршава. В кутку вагона замерзає бабуся, яка захотіла доїхати до Виноградіва в лікарню. Чи зможе старенька доїхати? Так пише Олександр Рудоманов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Ще вчора Йосип Григорович поїхав на базар купувати лопату для дружини, а сьогодні дружине відпоює його медом і дорогими ліками.

Ще з десяток пасажирів, які захворіли їздячи на вузькоколійці взимку клянуть Порошенка, міністра інфраструктури та голову УЗ. А все чому?

Бо на місцях залізничники не встановили опалення вагонів. І плювати вони хотіли на накази та розпорядження, що їм дає Київ.

Не вірите? Місцеві жителі повідомляють, що опалення у вагонах вузькоколійки немає.

Пограємо в гру? Пограємо.

У місцевих залізничників є час... нехай до суботи, щоб виправитись і зробити опалення вагонів.

Немає опалення - немає премій. Немає спокою,а є звернення, запити, перевірки, новини і кіпіш.

Хто виграє в цій грі? Місцеві жителі. Ми їм заодно розкажемо і покажемо як, куди, кому і як часто треба буде скаржитись на холод у вагонах.

Слідкуйте, та не перемикайтесь. Буде цікаво, пізнавально та... Побачимо по реакції відповідальних на Львівській філії.

Перші градусники та конверти вже закуплені, перші звернення вже надіслані. Не перемикайтеся".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...